За мету було поставлено: поширення можливостей викладачів та майстрів виробничого навчання із застосуванням інноваційних тенденцій в технології оформлення продукції ресторанного господарства; реалізація професійних вмінь, набуття творчого потенціалу для подальшої пошуково-дослідницької роботи при приготуванні та оздобленні кулінарних страв.
Засідання проходило за планом:
- Сучасні тенденції в технології оформлення продукції ресторанного господарства. (Викладач-методист Малига А.О.)
- Аналіз та удосконалення елементів прикрас для оздоблення та подачі кулінарних страв. (Майстер виробничого навчання Клись Н.Г.)
- Санітарно-гігієнічні вимоги до оформлення страв і закусок. (Викладач Іваненко О.С.)
- Обмін досвідом . Рефлексія. (Майстри виробничого навчання з професій "Кухар" та "Кондитер")
На етапі обміну досвідом майстри в/н поділилися професійними уміннями та продемонстрували: техніку використання шоколаду в оформленні десертів; варіанти художнього декорування посуд; застосування ажурних млинців, як елементів декору страв; варіанти сучасних тенденцій подачі соусів.
По завершенню, всі учасники круглого столу, поділилися своїми враженнями від отриманої інформації і з піднесеним настроєм та бажанням творчої співпраці завершили обговорення проблемних питань.