22 трав. 2017 р.

ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією "Кондитер"


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №580 від 11.04.2017 року 16-19 травня 2017 року на базі ДНЗ «Рівненське вище професійне училище ресторанного сервісу і торгівлі» відбувся ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів за професією "Кондитер".

Участь у ньому брали представники 23 областей України та Києва. Херсонську область представляла наша учениця групи КН-81 з професії «Кондитер» Легка Аліна, яка посіла перше місце на ІІ (обласному ) етапі. Всеукраїнський конкурс проходив у 2 етапи: І - теоретична частина, в якій було запропоновано виконання тестових 60 завдань на персональному комп’ютері. На наступний день, у практичній частині, конкурсанти демонстрували власний стиль та професійну оригінальність при приготуванні та оформленні торту.

Висока професійна майстерність, необхідний багаж знань допомогли нашій учениці посісти 8 місце. Тож вітаємо нашу учасницю Легку Аліну та її майстра виробничого навчання Пержинську Тетяну Петрівну. Нехай ця перемога, для Аліни, стане тільки першою сходинкою до вершини кулінарного Олімпу.