Методист училища
Бороденко Любов Анатоліївна
- Методична розробка уроку: Устаткування для смаження їжі
- Методичні рекомендації: «Практичні та лабораторні заняття в системі професійної підготовки кваліфікованих робітників»
- Методична розробка бінарного уроку: Машини для просіювання борошна, замішування та розкочування тіста. Правила техніки безпеки під час експлуатації механічного устаткування
- Сценарій проведення між предметного інтелектуального марафону «ОСТРІВ ЗНАНЬ»
- Сценарій проведення виховної години «Тривожні дзвони Чорнобиля»
- Сценарій проведення виховної години «Тарасовими шляхами»
- Педагогічні читання: Педагогічна техніка - надійна сходинка до професійної майстерності
- Педагогічні читання: Педагогічна технологія – створення ситуації успіху на уроках з метою розвитку особистості учня
- Методичка підготовки та проведення лабораторно-практичних робіт з предметів "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" та "Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства"
- Структура методичної роботи у ДНЗ "ХВПУРГ"
- Педагогічні читання: Ігрові технології, як засіб професійного навчання
- Педагогічна конференція: ІКТ у сучасній професійній освіті: досвід, проблеми, перспективи
- Конференція: Професійне становлення особистості педагога
- Практичний семінар "Індустрія сучасного десерту"
- Методичний міст "ІКТ у сучасній ПТО: досвід, проблеми, перспективи"
- Тематичний тиждень "Автентичні млинці з національним характером"
Методичні рекомендації
- Практичні та лабораторні заняття в системі професійної підготовки кваліфікованих робітників - Бороденко Л.А., методист
- Педагогічні читання: Педагогічна техніка - надійна сходинка до професійної майстерності - Бороденко Л.А., методист
- Педагогічні читання: «Педагогічна технологія – створення ситуації успіху на уроках з метою розвитку
- особистості учня» - Бороденко Л.А., методист
- Тиждень Української кухні «Від традицій до інновацій» - Бороденко Л.А., методист
- Відкритий урок в/н: планування, організація, аналіз - Скрипник Є.В., майстер в/н ІІ категорії
- Методичні основи поурочного планування - Пержинська Т.П., майстер в/н І категорії
- Методи професійно-практичної підготовки кухарів - Медвідь В.А., майстер в/н І категорії
- Впровадження новітніх технологій виробництва у професійно-практичну підготовку - Шахнюк Л.І., майстер в/н І категорії
- Реалізація інноваційних технологій навчання у професійно-практичну підготовку кондитерів - Скрипник Т.В., майстер в/н ІІ категорії
- Методичні рекомендації зі складання педагогічних тестових завдань - Малига А.О., викладач-методист
- Методична доповідь на тему "АТЛЕТИЗМ" (Базові рекомендації) - Іваненко С.В., викладач вищої категорії
Матеріал для розвитку пізнавальних здібностей
- Італійська кухня як частина середземноморської культури - Медвідь В. А., майстер в/н І категорії
- Страви японської кухні: суши, сушимі, роли - Шахнюк Л. І., майстер в/н І категорії
- Сучасні тенденції французької кухні - Селіванова С. В., майстер в/н І категорії
- Інформаційний матеріал Болгарська кухня особливості, традиції та сучасність - Головченко Л. А., майстер в/н ІІ категорії
Робота з обдарованими та професійно здібними учнями
- Сценарій технологічного рингу "Педагогічний тест" з предмета "Технологія проготув. їжі з основами товарознавства" - Малига А.О., викладач-методист
- Відкрите засідання гуртка "Санітар" - Іваненко О.С., викладач II категорії
- Сценарій проведення між-предметного інтелектуального марафону - Бороденко Л.А., викладач-методист
- Творчий проект "Алея зірок" - Малига А.О., викладач-методист
- Методика проведення бліцтурніру (конкурсу) з обдарованою та професійно-здібною молоддю - Малига А.О., викладач-методист
- Конкурс фахової майстерності з професії "Кухар": Заправна перша страва - Борщ - Малига А.О., викладач-методист
День кар'єри
- Пізнавально-пошуковий калейдоскоп «Ресторанний бізнес крокує світом» - Стефаненко Н.В., викладач I категорії
- Ділова гра «Сучасний ресторатор» - Гладченко С.В., викладач І категорії
Методичні розробки майстер-класів
- Майстер-клас "Технологія приготування пляцок - традиційних виробів західної України" - Скрипник Т.В. майстер в/н II категорії.
- Майстер-клас "Сирний суп з броколі" - Селіванова С.В., майстер в/н І категорії
- Технологія приготування страви французької кухні "Тімбаль" - Попутько К.М., майстер в/н
- Технологія приготування тістечок з заварного тіста. Сучасні композиції Крокембуш - Скрипник Т.В., майстер в/н І категорії