Лекції

Лекції з професії КОНДИТЕР (3 розряд)

Лекції з професії КОНДИТЕР (4 розряд)

Інформаційні технології
Основи правових знань
Основи галузевої економіки і підприємництва
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості
Устаткування підприємств харчування
Малювання та ліплення
Фізіологія харчування
Організація виробництва та обслуговування
Облік, калькуляція і звітність
Охорона праці

Лекції з професії КОНДИТЕР (5 розряд)

Інформаційні технології
Основи правових знань
Основи галузевої економіки і підприємництва
Технологія приготування борошняних кондитерських виробів з основами товарознавства
Технологія приготування кондитерських виробів харчової промисловості
Устаткування підприємництва харчування
Стандартизація і сертифікація у ресторанному господарстві
Методи контролю та управління якістю продукції ресторанного господарства
Гігієна та санітарія виробництва
Облік, калькуляція та звітність
Охорона праці

Лекції з професії КУХАР (3 розряд)

Інформаційні технології
Основи правових знань
Правила дорожнього руху
Основи галузевої економіки і підприємництва
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Етнічні кухні
Устаткування підприємств харчування
Гігієна та санітарія виробництва
Організація виробництва та обслуговування
Облік, калькуляція і звітність
Охорона праці

Лекції з професії КУХАР (4 розряд)

Інформаційні технології
Основи правових знань
Основи галузевої економіки і підприємництва
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування
Гігієна та санітарія виробництва
Фізіологія харчування
Організація виробництва та обслуговування
Облік, калькуляція і звітність
Охорона праці

Лекції з професії КУХАР (5 розряд)

Інформаційні технології
Основи правових знань
Основи галузевої економіки і підприємництва
Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Устаткування підприємств харчування
Організація виробництва та обслуговування
Облік, калькуляція і звітність
Іноземна мова за професійним спрямуванням
Охорона праці

Лекції з професії ОФІЦІАНТ (3 розряд) 

Інформаційні технології
Основи правових знань
Правила дорожнього руху
Основи галузевої економіки і підприємництва
Фізіологія харчування, санітарія і гігієна
Етнічні кухні
Технологічне обладнання (з основами електротехніки)
Товарознавство продовольчих товарів
Організація обслуговування в ресторанах
Професійна етика і психологія
Техніка обчислень, облік і звітність
Охорна праці Іноземна мова за професійним спрямуванням