15 трав. 2017 р.

День відкритих дверей для ЗОШ м.Херсона

12 травня 2017 року в училищі було проведено День відкритих дверей для загальноосвітніх шкіл міста Херсон.

За планом, було презентовано три професії , які отримують учні, навчаючись в нашому закладі - «Кондитер», «Кухар», «Офіціант».
Презентацію професій «Кухар», «Кондитер» було проведено в кухні-лабораторії з використанням мультимедійних технологій.



Майстер-клас з професії «Кондитер» провела майстер в/н І категорії – Скрипник Тетяна Василівна, яка демонструвала, а учні повторювали виготовлення фігурних булочок з дріжджового тіста. Майстер-клас з професії «Кухар» провели: майстер в/н І категорії –Шахнюк Людмила Іванівна та гуртківці: Чумаченко Олег, Скрипниченко Каріна, Солохіна Валентина, Чинець Олена, Д’яченко Альона, Діков Микита, Сказік Іван, Кузінько Олександр. Вони продемонстрували техніку карвінгу, різьблені нарізки з овочів та фруктів. Майстер-клас з професії «Офіціант» провели: майстер в/н – Попутько Каріне Михайлівна разом з учнями. Вони показали техніку складання серветок, прийоми перенесення посуду по залу, елементи тематичної сервірування столів.

Учні шкіл зацікавлено та активно взяли участь у майстер-класах та залишили наш навчальний заклад, сповнені приємних вражень. Бажаємо всім учням загальноосвітніх шкіл м. Херсона усвідомлено обирати собі професію та чекаємо всіх, хто бажає працювати у сфері ресторанного господарства.